Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Sunday, October 18, 2009

KEBENARAN~!!

the real truth at last..emmm..ntah laa..kusut2..aku tak sangke..mmbr yang aku pikir bestfren sanggup tikam aku dari belakang..mmg korg akan pikir..bodoh laa kalau pasal pompuan nak cakap mmbr tikam belakang but its real..aku sekali pwon tak penah nak citer buruk pasal die..tp die boleh citer buruk pasal aku dekat ex aku smpi die boleh fikir mintak clash ngn aku..wtf..aku penah buat taik ke ngn die..?asal die buat mcm nie kat aku..?aku tak tau same ade die betol2 kawan aku..selame nie aku anggap die kawan..bukan setakat kawan biase..kawan rapat..tp die boleh buat cam nie kat aku..?konon nyer die nak selamat kan minah tu laa dari aku..weyh kau kenal aku 1 taon weyh..kalau aku ckp aku serius aku serius..tp kau boleh citer zaman2 kegelapan aku kat die..tu DULU woooii~!!bkn skrg~!!aku tak tau ape bermain kat hati kau n pikiran kau..smpai kau sanggup buat aku mcm tu..entah laa..speechless bile aku tau bende nie..terus ilang mood..emm.. -END-

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates