Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, October 23, 2009

IN MEMORIES~

emmm..pejam celik pejam celik dah 2 taon dah atok aku tak de..even dah 2 taon tapi aku rase cam baru jer..tp yg betol2 buat kan aku cam fuckup ngn diri aku sndri sbb taon nie aku tak g pwon ziarah kubur atok aku..emmmm..entah laaa..aku cam boleh terlupe nak ziarah sbb bz sangat dgn life aku..adehhhhh..atok..zhaf mintak maaf sbb tak ziarah kubur atok..zhaf rindu atok sgt2..zhaf rindu time atok ajak joging kat tasik..zhaf rindu atok ajak g JJ maluri g shopping beli sushi..hahahah..atok suke sgt makan sushi..emmmm..zhaf rindu everything pasal atok..kenape laa atok pegi dulu..?atok pwon blom sempat tgk zhaf berjaye kan..?kenape..?emmm..asal aku tringat jer mesti aku nages sorg2..sblom aku kuar umah aku dok sorg2 aku kenang balik saat2 aku n atok aku..atok..may god bless u..Al-Fatihah~

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates