Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, October 19, 2009

FUCKER~!!

asal pukimak sangat perangai die..?aaaa..kau laaaa..aku tau kau bace blog nie..aku tau everytime update kau bace blog nie..aku tak tau ape kau citer dekat adik kau smpai die boleh cakap "i'm not like u dare to take fren gf" wtf~!!weyh sape amek sape dari sape..?ape pukimak kau buat citer pon aku tak tau..aku ingat kau perfect tapi tak..memang betol laaa..setiap bende jadi ade sebab die..maybe god knows yang kau memang palat sebab tu Die pisah kan aku dengan kau..kau buat citer sane sini pasal aku boleh..?tapi bile aku just nak PENDAPAT dari kawan2 aku kau nak cakap "what they will think bout me"..?please laa fucker..mase kau dok citer2 pasal aku ade kau pikir WHAT THEY WILL THINK BOUT ME~!!ade..?!!!tak de..!!!haaa sekarang nie memang tak de tapis2 dah..kau nak sakit hati..kau nak nangis kepale butoh sume aku tak kesah..g mampos..asal lak aku nak kene jage hati kau sedangkan kau langsung tak penah nak jage hati aku..ahhhhh..sume nie aku jer yang bodo sebab sayang kan kau..aah..memang salah aku..and kau ingat satu jer..ape2 jadi lepas die..kau akan dipersalahkan..and dont worry..aku tak kan gado ngn kawan2 aku..kau nak citer kat sape2 pwon kau citer laaa..tak kesah..aku dah tak pedulik..at least aku tak cakap belakang..aku just tulis ape yang aku tak puas hati..nak bace kau bace laa..tak nak sudah..BUTOH~!!!!

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates