Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Friday, October 9, 2009

EHEM2

hehehe..terimas atas coment2 anda yang tak berape memberangsangkan..huakahkahkahkah..tp ok laa..at least ade gak org masok blog aku yang buruk nie..nak buat cam ner kalau dah tak ingat pass..bkn aku yang mintak tak nak igt tp dah mmg tak igt..muahahahaa..di atas kesempatan ini aku nak citer laa siket kejadian yang berlaku hari nie..emm..terase gak laa ape yang terjadi..tp nak buat cam ner..maybe die ade alasan die sendiri..hahahha..hari nie supose to be hari jadi mmbr aku..1st die call aku..then aku cakap laa soh dtg lepak makan..die datang mmg datang..tp datang jap..main game..then kitorg turun makan..biler dah turun makan tu die tak turun2 lagi..aku msg laa die..emmm..tp ape yang jadik..die turun die terus balik..tak kasi tau ape2 pwon..emmmm..niat di hati nie nak belanje kawan pada hari jadi die..tp die trus belah..emmm..kalau korg laa kat tempat aku..ape yang korg akan rase..tunggu bagai nak rak..die turun start moto trus belah..emmm..entah ar..malas aku nak pikir negative tp aku dah terpikir..maybe die penat kot..ade keje ker..ape ker..lantak ahh..nnt aku tanye ar die sndri..emmm..tu jer laa untuk hari nie..korg jgn ar mengharap aku update hari2 weyh..aku bz nie..wkwkwkwk..ok laaa..adios..

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates