Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Saturday, October 17, 2009

BODOH~!!

aah..aku mmg bodo..aku dah slah anggap..aku igt chinese gurls are better then malay's..tp aku slah..due2 same jer..!!aku tak tau ar..even aku dah kene bnyk kali aku still letak 100% dalam relationship tp tak pernah dihargai..kenape ea..?adakah aku dicipta untuk dipermainkan..?perasaan yg dikurniakan nie juga untuk dipermainkan..?emmm..entah laa..aku tak tau asal relationship aku selalu cam nie..dulu mase aku betol2 dah give up..niat aku just nak jadi womanizer..mmbr aku cakap.."Zhaf..smpi bile nak cam nie..?kau tak leh lame2 cam nie cos 1 day nnt kau kene kawen Zhaf.."..aku ade pikir..tp bile aku dah serius nie yang aku dapat..?KEPERCAYAAN itu yg aku carik dlm hubungan..setelah diuji die mmg tak de bende tu..emm..susah ke nak percaye dekat org..?aku boleh asal die tak boleh..?die penah ckp yg die *****..aku leh terime die tp asal die tak leh terime aku..?emmm..dlm hidup aku..2 kali awek aku kapel ngn mmbr sndri..masok kali ke2 korg tau laa cam ner rase nyer kalau bende nie jadi kat korg ar..and 2 kali gak aku tolak ego aku pasal pompuan..ade org cakp..tak gune nanges pasal pompuan sbb bunge bukan sekuntum..aah mmg betol..tp CINTA..?kau igt cinta tu senang tukar ganti cam tu..?nak kapel ngn amoi nie pwon amek mase 2 taon untuk recover korg tau..?pastu tak sampai 1 bln tup tup jadi balik bende yg aku tak nak terjadi..maybe korg kaum wanita pikir..salah aku..and maybe sape2 yang tau sebab ape die clash ngn aku salah aku..tp aku nak tanye korg..kalau betol2 korg kenal aku..aku ade penah main ngn pantat pompuan..?(sorry kalo kasar)..ade tak..?tak penah weyh seumur idop aku..tp bile die tanye dekat korg ape jawapan korg bagi..?ade korg backup aku..?Fuck up laa weyh..and korg kalau kat tempat pompuan..patot tak korg tanye betol atau tak..?or u just joking..?mmg bende tu nampak cam "eh jantan nie nak pantat aku jer.."..tp sebalik nyer..?ade korg pikir pasal KEPERCAYAAN..?ade..?!!weyh kalau umor baru 12 taon aku leh maafkan..tp nie dah lepas 18..tp masing2 mcm tak reti nak pikir..emmm..kau dgn diorg same jer..BIAS..!!!tak de beze..mule2 aku igt kan kau lain dari yg lain..tp aku slah..and aku jugak salah sbb CINTA kan kau 100%..tp what goes around comes around.. -END-

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates