Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, October 12, 2009

AT LAST~!!! xD

akhirnye..aku dah terus terang kat die ape yang selame nie aku nak cakap kan..and tak laa aku asyik terfikir jer hari2..bile nak cakap bile nak cakap..muahahahh..and aku dah tau sebab ape die tinggal kan aku..hehehe..and pengajaran bagi aku jugak sebab bukan sume issue boleh buat main..tp yang aku pasti..aku akan tunggu die..biar laa lame mane sekali pwon..ahaks..bawah nie ade gambar die korg tgk ar..cute ^_^



I LOVE U
p/s : i'll wait for u and no matter what happens i still love u.. ^_^*V

1 kritikan:

sha89 said...

test2 1 2 3~

yeahh!! dpt gak komen! hahaha

perghh cun wess awek ko..

doakn korang kapel blik one day nnti hehe :P

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates