Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Thursday, October 22, 2009

ADOOIII~

adesss..hari nie seb baik laa tak masok bawah lori..emmmm..dah laaa ujan lebat..seb baik aku sempat tolak blakang lori tu and tgn aku jer yg injured..hahahahahha..kambeng tol..nie sume nak g MARA laaa nie g amik check..hahahahaha..tp ok laa aku still hidup..and aku tak harap kan pwon aku hidup sbnrnye..sbb aku hari2 asyik pikir pasal die jer..emmmmmmmmmm..ahh malas citer..kusut..END

0 kritikan:

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates