Chit-Chat

huhuhu..kotak nie disediakan utk kemudahan anda semua..nak sembang ka apa ka ekot suka ati angpa laaa..janji happy..muahahahaha..gune kan ia dgn seadanya..ahaks..
ShoutMix chat widget

Blog Archive

Monday, October 12, 2009

11 October

tarikh di atas adelah tarikh hari lahir aku..tp cam tak de jer taon nie..wish just from my family..my frens..?emmm..tak de..aku selalu fikir..i'm nobody to them..yah..its true..aku just dpt 2 wish..1st yg wish aku karyen..ex gf aku..2nd from sha..budak biol yang dah 3 taon aku kenal..huakahkahkah..family aku of cos laa..emmmm..entah laa..aku pwon tak tau ape nak citer lagi..dah laa hotlink tak kasi free call..cipet tol..baru nak call kawan2 aku kasi tau diorg hari nie besday aku dgn tujuan diorg wish aku..tp patot ke aku mintak wish sedang kan diorg sndri kene tau..emmmm..ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..!!kusut..!!kimak..!!!tp yang aku nak emo2 pwon aku tak tau kenape..emmm..dah laa..mls igt lagi pristiwa 11 oct..janji i still have my family.. ^_^

1 kritikan:

sha89 said...

happy birthday 2 u...
happy birthday 2 u.....
happy birthday 2 zaf/dol senget...
happy birthday 2 u...

hehe...sory lmbt wish, tp aku dh wish ek 11/10 aritu...cuma slp anta msj je..~

smoga pnjg umo n murah rezeki n jdi manusia lbih waras lg hahahah :P

About Me

My photo
ehem2..blog aku umpama diari ku..tempat ku menulis dan meluahkan ape yg aku rase..i write what i want to write..sharing tuh siket2 ah..hahahaha..tapi kalau tak suke jgn nak comment pakai perkataan2 yg tak bertamadun dan sbgnye..just close the tab and pooofff!! go..ok..? (^^,)*V

Followers

WishList!!

1 :: Handphone baru Sony Satio

2 :: Lappy Baru Sony Vaio

3 :: DSLR

4 :: Desktop baru (buat main game)

5 :: Seluar Jeans (yg amat banyak sebab aku ade 2 jer)

6 :: Kasot Everlast/Supra

7 :: New White Guitar (acah2 suci kalo putih :D )

Template by: Free Blog Templates